NK Široki Brijeg: Službena pressica pred Partizani

NK Široki Brijeg: Službena pressica pred Partizani

NK Široki Brijeg: Službena pressica pred Partizani

0

Legjenda e futbollit shqiptar

ndeshjaU klupskim prostorijama NK Širokog Brijega ove je srijede uprilicena konferencija za novinare povodom utakmice 1. Pretkola Kupa UEFE izmedu Širokog Brijega i Partizanija iz Tirane, koja je na programu ovog cetvrtka s pocetkom u 20.15 sati.
Cijene ulaznica su vec standardne, kao i za utakmice prvenstva BIH, a to znaci – 10 KM tribina jug, 7 KM tribina sjever, odnosno 5 KM tribina istok.

Pred okupljenim novinarima su govorili domaci trener Ivan Katalinic, predsjednik Zlatan Mijo Jelic, kao i dvojica važnih igraca Stanko Bubalo i Wagner Santos Lago, te gostujuci trener Hasan Lika i kapetan Partizanija Ardit Beqiri.

 

Albanci su inace smješteni u hotelu Royal, jutros su imali lakši trening na terenu SRC „Musa-Karacic", dok ce ove srijede u vrijeme odigravanja utakmice održati trening na stadionu Pecara.

„U odnosu na prošlogodišnju momcad nedostaje nam nekolicina igraca, ali se ipak nadamo povoljnom rezultatu u ovoj prvoj utakmici. Znamo koliko je Široki Brijeg dobar, a pošto igramo slicno mogla bi to biti zanimljiva utakmica" – konstatirao je u najavi utakmice Hasan Lika, trener Partizanija.

Kapetan albanskog predstavnika Ardit Beqiri je ustvrdio kako baš i ne poznaju najbolje svog protivnika, ali ce pokušati dobiti vec prvu utakmicu u gostima. Širokobriježanima je pak dodatno poraslo samopouzdanje nakon saznanja kako je Modrica Maxima ovog utorka usred Tirane sa 2:0 savladala njihovog prvaka Dinama.

„Imamo slicnih problema i oni i mi, jer je tu nekolicina novih igraca i svakako treba vremena da se sve to posloži. Vjerujem da smo u ovom trenutku ipak nešto spremnija momcad i da cemo u 180 minuta igre biti bolji od njih. Mislim da je Partizani bolja momcad od Dinama iz Tirane, a najveca njihova snaga je u tome što im iz obrane nitko nije otišao u odnosu na vrijeme prije dvije godine kada sam bio trener u Albaniji. Opet ta pobjeda Modrice i mojim igracima može dati jedan podstrek da se slobodnije igra, premda je cinjenica da se Modrica dole branila i igrala na kontre, dok se mi ovdje sigurno necemo braniti, jer cemo od pocetka morati napadati" – iznio je svoje izlaganje pred utakmicu šef struke Širokog Brijega Ivan Katalinic.

 

„Spreman sam bez obzira što sam se kasnije prikljucio klupskim pripremama. Ocekujem pune tribine, dobru igru i našu pobjedu bez primljenog gola" – kazao je Wagner.

 

„Respektiramo našeg suparnika, ali kako rece trener vjerujem da smo spremniji i da ce to presuditi" – istaknuo je Bubalo.

Predsjednik Širokog Brijega Zlatan Mijo Jelic je ipak oprezan, pa istice da su izgledi za prolaz dosta podjednaki, ali isto tako pridodaje da ce organizacija utakmice biti na visokoj razini, te da nema potrebe strahovati za možebitne izgrede.