Održan susret klapa ‘Terca’

Održan susret klapa ‘Terca’

Održan susret klapa ‘Terca’

0

U ŠIROKOM BRIJEGU ODRŽAN SUSRET KLAPA POD NAZIVOM ‘TERCA NA BRIJEGU’

U Velikoj dvorani Zavoda Svete obitelji u organizaciji ženske klapa “Diva” održan je susret klapa pod nazivom “Terca na Brijegu”. Susret klapa “Terca na Brijegu” održan je u sklopu manifestacije “Briješka zvona” i pod pokroviteljstvom Grada Širokog Brijega.

Nastupilo je devet klapa i to pet klapa iz Hercegovine i četiri klape iz Republike Hrvatske. Nastupile su muške klape “Zvizdan” iz Posušja, “Studenac” iz Kruševa, “Bratovština” iz Gorice-Grude, “Dobrkovići” iz Širokog Brijega, „Praska“ iz Podstrane, ”Pasika” iz Kostanja, „Mriža“ iz Splita, „Luka Ploče“ iz Ploča, te organizator i domaćin ženska klapa “Diva” iz Širokog Brijega.
Zasigurno će imati za čime žaliti svi oni koji nisu nazočili ovom jedinstvenom događaju u Širokom Brijegu. Susret klapa kako se moglo čuti od sudionika ovog iznimnog događaja mogao bi se nazvati i festivalom klapa jer su nastupile klape koje su redoviti sudionici i osvajači prvih mjesta na festivalima klapa u Omišu i Perastu. Program je vodio Marinko Karačić novinar Radio postaje Široki Brijeg.

Vrelo sirokibrijeg.ba