Rukometni obračun na Pecari: Hrvatska – Slovenija

0

thumb__balic-ivanoJoš su samo dva dana preostala do odigravanja rukometne utakmice na širokobriješkoj Pecari između reprezentacija Hrvatske i Slovenije. Potvrđeno je od strane Organizacijskog odbora (na čelu istoga je Zlatan Mijo Jelić) kako je početak susreta u 16.30 sati, kao što je izvjesno i to da obje reprezentacije stižu s najboljim postavama s izuzetkom Blaženka Lackovića, koji zbog ozljede neće biti u prilici nastupiti za Červarove “paklene”.

Susret će najvjerojatnije prenositi i HRT 2, pa je zbog toga i došlo do pomjeranja termina s obzirom da je ranije planirano da utakmica bude odigrana u večernjem terminu. Ulaznice za susret će se kretati po jedinstvenim cijenama od 10 KM, a sva prikupljena sredstva su namijenjena za potrebe Udruge “Marija Naša Nada”, koja inače skrbi o djeci s psihofizičkim smetnjama u razvoju.

U Širokom Brijegu, ali i susjednim općinama već danima vlada veliko zanimanje za utakmicu, koju su mnogi u Širokom Brijegu već proglasili sportskim događajem godine, a pojedinci događajem desetljeća, jer uistinu i nije lako u nekom kolektivnom sportu dovesti dvije ponajbolje svjetske reprezentacije u svoje mjesto, no poznati hercegovački franjevac fra Jozo Zovko u tome je uspio i stoga zaslužuje sve pohvale, jer je za Široki Brijeg, ali i općenito Zapadnu Hercegovinu uistinu napravio veliku stvar ovim potezom. (www.pincom.info)