Sarajevska propagandna mašinerija podigla cijelu Hercegovinu na noge

Sarajevska propagandna mašinerija podigla cijelu Hercegovinu na noge

Sarajevska propagandna mašinerija podigla cijelu Hercegovinu na noge

0

Večernji List – izdvojeno:

thumb_branko_vukoja800Branko Vukoja, jedan od 29 ranjenih plavaca: Život su mi od Hordi zla spasile kolege!

Široki Brijeg: Zaustavljaju hajku kao nekad tenkove

Navijači Širokog Brijega traže istragu o nemilim događajima i javno postavljaju upit predsjednici F BiH Borjani Krišto kako Mirsad kebo može pustiti huligane iz pritvora

Mirsad Kebo bio u društvu osuđenog huligana Mirsada Grbe, Edin Vuk ozloglašeni ubojica sarajevskog konobara također dio navijačke razbijačke skupine što je divljala po Jablanici.

Vođe najvijača FK Sarajevo u policijskoj i sudskoj evidenciji, lani kamenovali postaju u Jablanici, proljetos kamenovali i policijsko vozilo.

Novi moment – UVOD: Prije Širokog Brijega horde zla napale djevojku u naselju Rodoč, stale u Pologu da uzmu kamenja i demolirali jedan automobil.

Ante Mikulić: Široki Brijeg sukob nije želio, sukob je nametnula dobro organizirana skupina hordi zla, htjeli su to predstaviti kao navijački sukob, a bio je to napad na građane.

Viktor Lasić: Srećom, građani Širokog Brijega nisu očekivali bilokakve nerede u gradu uoči utakmice Širokog sa sarajevom, jer bi u suprotnome posljedice nedjeljnih nereda bile mnogo tragičnije.

Mijo Jelić: Pozivam vas kada dođu naši sportski prijatelji iz Bosne da ih dočekujemo prijateljski  i s poštovanjem i da svaki dobar potez nagradimo pljeskom.

Miro Kraljević: Izražavam žaljenje zbog nedjeljnog nemiloga događaja u Širokom Brijegu i sućut obitelji i prijateljima poginulog Vedrana Puljića.