TV JABUKA: Hodočašće mladeži ’07

0

www.jabuka.biz 

tv_jabukaU subotu, na Širokom Brijegu, održano je tradicionalno „Hodočašće mladeži”. Program se sastojao od okupljanja u 17:30 h, predavanja u 18:00, koje je predvodio fra Dario Dodig, kao i Svetu Misu u 19:00 sati. Poslije svega, bila je organizirana okrjepa za sve i koncert Frame ispred crkve. Nastupali su framaši iz Duvna, tj. Tomislavgrada i naša Frama. Ostale Frame koje su došle, iz Ružića, iz Mostara, s Kočerina uživali su u ulozi publike, ali ionako su sve pjesme bile dobro poznate, pa su svi pomalo pjevušili!

 
Jasno nam je da je prije bio veći broj onih koji su se na današnji datum odazivali i dolazili na naš Brijeg. Iz godine u godinu malo pomalo počinjalo je zamirati to sve, pa se trudimo da barem malo vratimo ono „staro hodočašće”. Ipak, koliko god nas došlo, znak je da postoji ona mala iskra koja se neće tako lako ugasiti, bar dok je Frame Široki Brijeg! (tekst Mariiin ) TV JABUKA

 

TV JABUKA: Hodočašće mladeži ’07 II.-dio

Evo donosimo drugi prilog sa Hodočašća mladeži. Zahvaljujemo se Marinu na ljubaznosti i na slikama. I što reći nego uživajte u videu. TV Jabuka. (www.jabuka.biz)