1. Jubilarno Tradicionalno Sučeljavanje Bendova «Obračun kod Paje»

0

thumb_siroki_guitar_powerPozivamo sve grupe iz Zapadne Hercegovine (i šire) da se prijave na natječaj za najbolju grupu u regiji. Natjecanje se radi po principu „Winner takes it all", odnosno „Pobjednik nosi sve". Dakle, samo najbolja grupa dobiva nagradu. Kao neka vrsta utješnih nagrada, svi finalisti će dobiti mogućnost predstaviti javnosti svoj rad na ljetnoj bini u Širokom Brijegu. Sudjelovanje na sučeljavanju je besplatno. Ulaz na natječaj je također besplatan, i publika je pozvana da se odazove u što većem broju i da svoju podršku mladim i ne-više-tako-mladim nadama (ne)postojeće Hercegovačke Glazbene Scene.

Svaka grupa treba odsvirati po jednu pjesmu iz slijedeće tri kategorije:

• Domaćica (jedna pjesma po izboru s repertoara domaćih ili ex-yu autora) u ovoj kategoriji su dozvoljene i autorske stvari, uključujući i autorske pjesme pisane na engleskom ili nekom drugom jeziku)

• Moderni Hit (jedna strana pjesma nastala nakon 2000. godine)

• Strani Klasik (pjesma iz ove kategorije se radi kao tribute, dakle doslovan prijepis materijala što će se posebno bodovati, dok se prve dvije pjesme rade kao slobodne obrade)

 

Za sve natjecatelje će biti osigurana slijedeća oprema: Bubnjevi, Dva gitarska pojačala, Bas pojačalo, Razglas s mikrofonima za vokale. Bendovi su dužni ponijeti svoje Gitare, Efekte, Palice za bubnjeve, trzalice i ostale rekvizite kojima se žele koristiti. Donošenje svojih gitarskih pojačala, bubnjeva i slično nije dozvoljeno da bi se osigurali identični uvjeti za sve grupe. Ukoliko je nekome potreban neki dio opreme koji nije predviđen, to unaprijed najaviti da bi se našlo odgovarajuće rješenje.

Prijaviti se možete na email igor1901@gmail.com ili na broj 063 482 235 do 26.07. do podne tj. 12h. Ukupni pobjednik će osvojiti vrijednu glavnu nagradu koju dodjeljuje Music Shop Brothers. (suzy)

1. Jubilarno Tradicionalno Sučeljavanje Bendova «Obračun kod Paje»

1. Prva polufinalna večer: Petak, 27.07.
2. Druga polufinalna večer: Subota, 28.07.
3. Finalna večer: Petak, 03.08.
4. Predstavljanje pobjednika: Subota, 04.08.