Grude pripremite se!

0

Evo kao što nagovještava i banner s desna odluka je konačno pala, Grude će ovo ljeto biti kulturna oaza urbane Hercegovine. U Grudama su u međuvremenu i vlasti prepoznale kulturno i promidžbeno značenje ovog festivala koji kroz godine jača pa najavljuju kako će se potruditi biti najbolji domaćini do sada…

Radio Grude tri dana će se simbolično zvati WHF Radio a kako su nam kazali potrudit će se uživo prenositi program festivala sa direktnim javljanjem s mjesta događaja.

Iako je bilo najava da će neki drugi gradići u Hercegovini biti domaćini Grude su izabrane zbog opće društvene apatičnosti i neprestane kritike mladih o tome kako se ništa što bi bilo zanimljivo baš njima u tom gradu godinama ne događa.

E pa nakon ovog ljeta to više neće biti tako.

više detalja na www.whfest.com

Do tada pogledajte reportaže državne i regionalne TV kuće, sa zadnjeg WHF-a koji je prodrmao Posušjem i koji je prema riječima mnogih koji redovno prate ovaj putujući festival do sada bio najbolji. Hoće li ga Grude uspjeti nadmašiti, to ponajviše ovisi o samim Gruđanima a sudeći prema nestrpljivosti grudske mladeži za kulturnim i urbanim događanjima nesumnjivo je da će atmosfera biti kao i uvijek – odlična!

M.Hc. l poskok.info