PREDSTAVLJAMO
Home Gospodarstvo Korisno: Komunikacija u krizi
Korisno: Komunikacija u krizi

Korisno: Komunikacija u krizi

0
0
Što uciniti kada nam se dogodi krizna situacija? Kako reagirati i smiriti situaciju? Kako se ponasati prema oštećenima u kriznoj situaciji? Kako se postaviti prema medijima i on-line zajednici? Kako napraviti plan rjesavanja krize i plan komunikacije u kriznoj situaciji? KOMUNIKACIJA U KRIZNIM SITUACIJAMA
 
Pozivamo vas na radionicu koja ce se odrzati u: SARAJEVU, 13.05.2016. BANJA LUCI, 14.05.2016.
 
Prilagodjeno krizno komuniciranje igra glavnu ulogu u odrzanju poslovanja uspjesnim i ocuvanju imidza. Uspjesno komunicirana krizna situacija reflektira se na dugorocne staze, kroz rjesavanje problema ili cak okretanjem krize u svoju korist.
 
Predavacica je Tanja Tatomirovic, na pocetku karijere postavila je temelje organizacije odnosa s javnoscu u 18 trgovinskih sudova u Srbiji, nastavila je rad na funkciji menagerice za odnose s javnoscu u Odboru direktora HIP Petrohemije Pancčevo. Slijedi funkcija direktorice korporativnih komunikacija u SBB grupi – jednom od najvecih operatora digitalne, satelitske, kablovske televizije i sirokopojasnog interneta.
 
Od 2013. vodi odnose s javnoscu u kompaniji Microsoft za podrucje Srbije i Crne Gore, te aktivnosti vezane uz drustveno odgovorno poslovanje. Koordinira odnose sa medijima i javnoscu za Microsoft na Kipru i Malti, te PR kampanje usmjerene na borbu protiv piraterije u 24 zemlje Centralno Istocne Europe.
 
  Broj polaznika na radionici je ogranicen i molimo Vas na vrijeme rezervirajte Vase mjesto! Svaki polaznik po zavrsetku radionice dobit ce certifikat. Program i prijavu sa detaljima i temama potrazite na web stranici: www.apriori.ba Najnovije informacije pratite na Facebook stranici: www.facebook.com/aprioribh
 
— Josipa Terzic – Rezic Tel/Fax: +387 36 343 440 Mobile. +387 63 408 597 E-mail: bih@aprioriworld.com

SAZNAJ VIŠE
AKCIJA