Netko se preko noći dogovara i zakazuje sjednice ….

Netko se preko noći dogovara i zakazuje sjednice ….

Netko se preko noći dogovara i zakazuje sjednice ….

0

thumb_ministar-vjekoslav-bevanda-ocijenio-da-je-vlada-novoj-zoni-sumraka-slika-53387Bevanda: Održavanje današnje sjednice Vlade FBiH lakrdija

Široki Brijeg – Dopredsjednik Vlade Federacije BiH /FBiH/ Vjekoslav Bevanda izjavio je da je održavanje današnje sjednica Vlade FBiH obična lakrdija i da je zakazana bez ikakvih konzultacija.
– Netko se preko noći dogovara i zakazuje sjednice bez ikakvih konzultacija. Znali su da iz objektivnih razloga ne mogu prisustvovati sjednici Vlade FBiH na kojoj se donose odluke sa financijskom težinom bez ikakvih konzultacija sa resornim ministarstvom, rekao je Bevanda, koji je i federalni ministar financija.

On je istakao da se na taj način legaliziraju sve nelegalnosti koje se, između ostalog, odnose i na Terminale FBiH i napomenuo da nitko od ministara iz HDZ-a BiH nije sudjelovao na današnjoj sjednici Vlade FBiH.

Vlada FBiH razmatrala je danas nekoliko dokumenata u vezi Terminala FBiH i dala suglasnost za imenovanje Ibrahima Bećirbegovića na mjesto vršioca dužnosti generalnog direktora. Na sjednici je razmatrana i Informaciju o stanju u kompaniji "Elektroprijenos BiH".