PREDSTAVLJAMO
Home Vijesti Seminar za učitelje i profesore i za sve
Seminar za učitelje i profesore i za sve

Seminar za učitelje i profesore i za sve

0
0
Široki Brijeg – Ugledni profesor s Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Zagrebu prof. dr. sc. Tomislav Ivančić održat će u Širokom Brijegu trodnevni seminar za učitelje i profesore Županije Zapadnohercegovačke. Seminar će se održati 12., 13. i 14. studenoga u Velikoj dvorani Zavoda svete Obitelji. Područje njegovog znanstveno-istraživačkoga rada je filozofija, teologija i književnost, a hagioterapiju kao model pružanja duhovne pomoći, otkrio je prije 17 godina. Kako je tekao taj razvoj i zašto je hagioterapija nešto fascinantno i novo u svijetu, redoviti profesor sa Katoličkog bogoslovnog fakulteta govorit će prosvjetnim djelatnicima koji svakodnevno obavljaju zahtjevan i iznimno odgovoran posao. Slične seminare održao je u gotovo svim županijama u Republici Hrvatskoj.

sirokibrijeg.ba

 
        NE  PROPUSTI   ŠANSU   SLUŠATI   IVANČIĆA

Jedinstvena  prilika  je  biti  blizu i  uživo   slušati tog  velikana današnjice.  
Rodio  se  u  Davoru doktorirao na Gregoriani. Bio  je i  učenik i student i profesor, bio je i pročelnik Katedre i dekan  pa i   rektor. No  nadasve  je  bio  i  ostao  čovjek  pun  ljubavi  za sve ljude, omiljen   ne  samo u  Europi  nego  i diljem   svijeta.
Baveći se znanstveno-istraživačkim radom, aktivno je  sudjelovao  te predvodio  brojne znanstvene  i stručne skupove i  seminare.
Napisao je 21 znanstvenu i 45 stručnih knjiga   od kojih su mnoge prevedene na više  svjetskih   jezika.
Ivan Pavao II. izabrao ga je za člana Međunarodne komisije, a sadašnji  papa  Benedikt  XVI. imenovao ga  monsinjorom.
Za svoj cjelokupni znanstveni rad odlukom Predsjednika Republike  Hrvatske odlikovan je s najvišim priznanjem za znanstveni rad – Redom Danice Hrvatske s likom Ruđera Boškovića.
U središtu   njegovog  zanimanja je  istraživanje čovjekove egzistencijalno-duhovne dimenzije. U tu svrhu razvio je metodu hagioterapije,. koja  je   kao znanstveni  i  terapijski  model dostupan   svakom  čovjeku. I   kao  znanstvena  metoda  postaje  sve  fascinantnija.

Jedinstvena  prilika  je  biti  blizu i  uživo   slušati tog  velikana današnjice.   
Stoga ,   uz  prosvjetne  radnike   pozivamo   sve vas ostale drage  ljude bez  obzira  na  zanimanje, dob i spol ,  svjetonazorska, vjerska i druga uvjerenja.
Dođite, bit  ćete  dobrodošli.
Ulaz je  slobodan. Prema  dosadašnjim  saznanjima vlada  iznimno   veliki  interes  i  vjerojatno  će se tražit  „mjesto   više“, stoga  preporučamo   raniji  dolazak.
Skup  započinje,  12.11.  u  Širokom  Brijegu  na Puringaju u Velikoj   dvorani u  18,00 sati.

Dobrodošli.

Udruga  za  bolji  svijet
SAZNAJ VIŠE
AKCIJA